06:58, pet, 19. Apr

V Lovrencu na Pohorju ta ponedeljek naslednja gradbena faza rekonstrukcije državne ceste





Iz Občine Lovrenc na Pohorju so sporočili, da se bo v sklopu rekonstrukcije državne ceste s ponedeljkom, 17.5.2021, pričela naslednja gradbena faza.

Vir: lovrenc.si

Popolna zapora državne ceste se bo zaradi tega prestavila in bo potekala:1.  od zgornjega Mercatorja do uvoza za Zdravstveni dom  – uvoz na parkirišče Zdravstvenega doma bo omogočen. Uvoz v Šolsko ulico pri banki bo zaprt, za prebivalce Šolske ulice bo začasno urejen obojestranski promet s postavitvijo semaforja v območju šolskega parka.
2.  od bivšega bara Vanek do uvoza za Delavsko pot  – Dela na obeh straneh (pločniki) na ostali trasi ceste bodo trajala do nadaljnjega. Koridor za pešce bo prehoden ves čas.

Izvajanje avtobusnih linij ostaja nespremenjeno, in sicer po Kovaški cesti in cesti Ob Radoljni, za več informacij se obrnite na izvajalca avtobusnih prevozov podjetje Arriva. Dodatne informacije najdete TUKAJ.

Obvoz za osebna vozila ostaja nespremenjen, po cesti Lovrenc na Pohorju – Lehen – Uran in Slepnica – Vuhred ali Slepnica – Hojnik kapela, po cesti Kovaška cesta – Ob Radoljni – Cesta vstaje, po cesti Kovaška cesta – Vozniška pot – Delavska pot, po cesti Kovaška cesta – Pot Šercerjeve brigade. Obvoz za tovorna vozila je preko Slovenskih Konjic, so še sporočili.

Voznike naprošamo, da po obvozih vozijo s prilagojeno hitrostjo in so še posebej previdni v strnjenih naseljih in na šolskih poteh.
Aktualne in prihajajoče zapore cest lahko spremljate TUKAJ.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.