16:15, pet, 19. Apr

V Maribor prihajajo priznani glasbeni izvajalci





Restart Tour – vrnimo dogodke ljudem, ki je največje povezano koncertno dogajanje v Sloveniji, bo svoja vrata v Mariboru odprl 6. avgusta ob 20. uri, z otvoritvenim koncertom Luke Basija. Turneja pa se bo nato nadaljevala vse do 11. septembra s številnimi domačimi in tujimi glasbeniki.

Slika je simbolična. Vir: Pixabay.com

Zvrstilo se bo kar 58 koncertov

Restart Tour so urbana glasbena doživetja, povezana v enotno koncertno glasbeno turnejo, ki se bo tekom poletja odvijala v več slovenskih mestih. Z najbolj zvenečimi imeni slovenske in ex-yu glasbene scene Restart Tour pomembno prispeva k obuditvi koncertne in kulturne dejavnosti in po več kot letu dni koncertnega premora, sporoča, da je čas za druženje na glasbenih dogodkih v živo. Skupno se bo na turneji v Ljubljani, Mariboru, Celju, Kranju, Kopru, Murski Soboti, Novi Gorici, Novem mestu, na Ptuju in v Lendavi zvrstilo kar 58 koncertov.

Restart Tour bo svoja vrata v Mariboru odprl 6. avgusta s koncertom Luke Basija. Glasbeni dogodki pa se bodo nadaljevali vse do 11. septembra, ko se bo odvil tudi zaključni dogodek, z velikim koncertom hrvaškega pevca Tonya Cetinskega.

V Mariboru, na trgu Leona Štuklja, bo 6. avgusta nastopil Luka Basi, dan kasneje Relja Popovič, Senidah. 14. avgusta pa bodo obiskovalci uživali ob nastopu Lidije Bačić, nastopil bo tudi Pop Design feat. Vili Resnik.

3. septembra v Maribor prihaja Parni Valjak, dan kasneje Dan D in Vlado Kreslin. 11. septembra pa se bo odvil nastop Tony Cetinskega.

“Po več kot letu dni koncertnega premora je čas za združenja na dogodkih v živo V skladu s smernicami ki so/bodo veljavne, bo na dogodkih razvit koncept varnega druženja,” so zapisali v Mix Media.

Vsi dogodki so na prostem in število vstopnic je omejeno (glede na kapacitete in omejitve). Poskrbljeno bo tudi za zagotavljanje ostalih smernic za varno druženje, ob hkratni možnosti za čim bolj brezskrbno zabavo in pristno doživetje obiskovalcev. Vstopnice so na voljo TUKAJ.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.