19:10, čet, 5. Sep

V Mariboru bo 8. državno prvenstvo v slamovski poeziji, čez nekaj dni pa bo prav tako v Mariboru prvi predizbor





V torek, 10. septembra 2024, bo z začetkom ob 19. uri v atriju Vetrinjskega dvora mariborski predizbor državnega prvenstva v slamovski poeziji.

Med sodelujočimi bodo izbrali dva finalista, ki se bosta 19. oktobra 2024 na 8. državnem prvenstvu v slamovski poeziji v Mariboru potegovala za naziv državnega prvaka oz. prvakinje.

Predizbori se bodo zvrstili tudi na Ptuju (20. september), v Kranju (21. september), v Novem mestu (27. september) in v Celju (2. oktober).

Tekmovalci in tekmovalke se za nastop prijavijo na elektronski naslov ozuljenijezik@gmail.com, preko zasebnega sporočia na Facebook strani Slam zverine ali pa na prizorišču v Vetrinjskem dvoru pol ure pred pričetkom dogodka.

Več informacij o mariborskem predizboru je dostopnih TUKAJ.

Pravila za tekmovalce in tekmovalke pa so dostopna TUKAJ.

Predizbor organizirajo: Mladinski kulturni center Maribor (MKC Maribor) – MKC Črka v sodelovanju z Bando ferdamano, Kud Codo in Narodnim domom Maribor – Vetrinjskim dvorom, s finančno podporo Mestne občine Maribor in Ministrstva za vzgojo in izobraževanje – Urada RS za mladino. Dogodek spada v sklop literarnih prireditev programa MKC Črka, ki jih sofinancira Javna agencija RS za knjigo.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.