01:27, pet, 5. Jul

V Mariboru moški napadel uslužbenko Snage, prepeljana je bila v bolnišnico





Pred dnevi je neznan moški na pločniku Partizanske ceste napadel uslužbenko Snage Maribor, ki je izvajala čiščenje javnih površin in jo poškodoval.

“Na kraj dogodka so prišli policija in reševalci, ki se jim zahvaljujemo za hitro in strokovno posredovanje. Prav tako se zahvaljujemo občanki, ki je poklicala Policijo. Sodelavka je bila prepeljana v bolnišnico in je že v domači oskrbi, napotena na nadaljnje preiskave,” so sporočili iz Snage Maribor.

“Vodstvo podjetja je s sodelavko v stiku in ji bo zagotovilo vso potrebno pomoč in podporo”

“O nasilju nad našo sodelavko, ki je nesprejemljivo in ga najostreje obsojamo, smo obvestili tudi vodstvo Javnega holdinga Maribor in župana, ki sta izrazila zaskrbljenost ob dogodku in prosila, da sodelavki posredujemo najboljše želje za čimprejšnje okrevanje. Poudarjamo, da gre za ekscesen in izjemen primer, saj imajo prebivalci praviloma lep in spoštljiv odnos do naših sodelavcev in cenijo našo skrb za čisto mesto,” so sporočili iz Snage Maribor.

“Z našim delom in odnosom si bomo še naprej prizadevali, da tako tudi ostane. Seveda pa bomo naredili vse, kar je v naših močeh, da varnost sodelavcev še okrepimo. V JP Snaga želimo sodelavki čimprejšnje okrevanje in ji sporočamo, da ji bomo stali ob strani,” zaključijo.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.