05:27, sob, 6. Jul

Znane podrobnosti: Na bencinski črpalki napadel prodajalca





Včeraj pozno zvečer naj bi v Mariboru prišlo do kaznivega dejanja. Na Teznu, na bencinski črpalki MOL, naj bi po naših informacijah, zabodli moškega.

V uredništvo smo prejeli informacijo, da naj bi na eni izmed bencinskih črpalk prišlo do incidenta, okoli 21. ure zvečer naj bi tam zabodli moškega. Bralci poročajo o tem da je bilo na tleh veliko krvi, ter celo nož. Zadevo smo preverili na Policijski upravi Maribor, pojasnila objavljamo spodaj.

Bencinska črpalka je bila celo noč zaprta

Bencinsko črpalko naj bi po tem dogodku zaprli, zaprta pa je bila vse do jutra, sicer imajo 24 urni delovni čas. Od današnjega jutra pa že normalno obratujejo.

Policijska uprava Maribor je danes dopoldne sporočila podrobnosti: “Včeraj, okrog 22.15, smo bili obveščeni o poskusu ropa ene izmed bencinskih črpalk na Teznu  v  Mariboru. Neznani storilec je vstopil v prodajalno na bencinski  črpalki,  počakal, da so kupci odšli, potem pa je stopil za pult do prodajalca in z ostrim predmetom zagrozil, da odpre blagajno.”

Kot še navedejo policisti, se je prodajalec se  je  moškemu  uprl,  prišlo  je do prerivanja, pri čemer je prodajalcu priskočil na pomoč tudi občan. Med prerivanjem sta se oba lažje telesno poškodovala,  neznani  storilec  pa je zbežal z bencinske črpalke.

Storilca še iščejo 

Moški je bil  suhe postave, visok okrog 170 cm, imel je brado, oblečen je bil v črni pulover  s  kapuco,  kavbojke  črne  barve  in  obut v rdeče športne copate Policisti nadaljujejo s preiskavo kaznivega dejanja poskusa ropa.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.