08:59, pet, 29. Mar

V nedeljo otvoritev razglednega stolpa v Slovenskih goricah s pestrim zabavnim programom





V nedeljo, 8. avgusta 2021, bodo na Ostragovi v Drbetincih otvorili nov razgledni stolp. V občini Sveti Andraž v Slovenskih goricah, kjer stoji novi stolp, bodo v nedeljo pripravili ob tem več zanimivih dogodkov.

Sveti Andraž: Razgledni stolp na Ostragovi v Drbetincih

 

Kolesarski Tour de Vitomarci

Ob 11. uri bo začetek Tour de Vitomarci s startom pri Turistični kmetiji Pri kapeli, cilj toura je prav pri novemu razglednemu stolpu na Ostragovi v Drbetincih. Kolesarji pa bodo med tourom v družbi mladinskega državnega prvaka. Trasa toura poteka po občini Sv. Andraž, prijavnine ni, najboljši bodo prejeli praktične nagrade.

Pokušina vin in domačih dobrot

Med 11. in 15. uro bo pri stolpu pokušina vin in drugih domačih dobrot, za razvedrilo bo skrbela vokalno-instrumentalna skupina. Ob 15. uri pa bo sledila uradna otvoritev razglednega stolpa s kulturnim programom in predstavitvijo projekta.

Postavitev klopotca

Ob 15.30 pa bodo člani Vinogradniškega sadjarskega društva Vitomarci postavili klopotec. Temu pa bo sledila ob 16. uri še zabava z ansamblom Zagon, poskrbljeno bo tudi za hrano in pijačo.

Obiskovalci prireditev morajo ustrezati pogoju PCT, zaradi omejenega prostora za parkiranje pa organizatorji prosijo, da pridejo peš ali s kolesi.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.