00:13, sre, 24. Apr

V nesreči huje poškodovan motorist





Včeraj, okoli 13.05 je 79-letna ženska vozila osebni avtomobil po regionalni cesti iz smeri Zgornje Polskave proti Mariboru. Izven naselja Bukovec je z vozilom zavila v levo, proti parkirišču tamkajšnjega gostišča v trenutku, ko jo je za njo vozeči 60-letni voznik motornega kolesa, preko neprekinjene ločilne črte, že pričel prehitevati po levi strani.

Voznik motornega kolesa je zaradi tega s sprednjim desnim delom motornega kolesa trčil v sprednji levi del osebnega avtomobila. Po trčenju je voznika motornega kolesa odbilo v levo, da je zapeljal čez levo smerno vozišče in križišče pri bencinskem servisu, tam je zapeljal še čez zelenico z dvignjenimi robniki in nato s sprednjim delom motornega kolesa trčil še v desni bočni del tam parkiranega osebnega avtomobila. Po trčenju v to vozilo je padel in se hudo poškodoval, so sporočili iz PU Maribor.

Z reševalnim vozilom so ga prepeljali v UKC Maribor

Policisti so motoristu zaradi vožnje preko neprekinjene ločilne črte izdali plačilni nalog, voznico osebnega avtomobila pa bodo kazensko ovadili pristojnemu tožilstvu.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.