06:34, sob, 20. Apr

V požaru zgorel oče in dedek: “Mama je izgubila streho nad glavo, dom njenega otroštva”





Včeraj smo poročali o grozljivi tragediji, ki se je zgodila v Šentilju. Več: Znane podrobnosti požara, v katerem je umrla ena oseba.

Na družabnih omrežjih je zaokrožil zapis vnukinje, ki je izgubila dedka: “Danes pišem to objavo, da vas prosim za pomoč. Včeraj ponoči nas je na žalost doletela tragedija, v kateri ne samo, da se je zgodilo najhuje in smo v požaru izgubili dragega dedka, očeta, mama je izgubila tudi streho nad glavo, dom njenega otroštva.”

Prosi za pomoč

“Čeprav težko, vas v tej situaciji prosimo za pomoč, da mami pomagamo priti do novega doma. Vsak evro, ki ga kdo premore pride prav, vsaka ‘malenkost’ šteje. Tiste, ki na drugačen način ne morate pomagati, bi vas prosila, da to objavo delite, tudi to veliko pomeni,” zapiše.

“To objavo pa bi še izkoristila, da se javno zahvalimo PGD Palomi in Šentilj, policistom, kriminalistom, sosedom in vsem, ki so nam priskočili na pomoč in v podporo, prav posebej pa bi se zahvalili gasilcem, Rdečemu križu in novinarjem, ki se nam od samega začetka trudijo nuditi pomoč.”

Denar se zbira za pomoč družini Hlebič za obnovo hiše.
Rdeči križ Maribor
Transakcijski račun: SI56 0451 5000 0397 432
SKLIC: 50793

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.