12:21, sob, 6. Jul

V Radizelu to nedeljo državno prvenstvo v motokrosu





V Radizelu bodo to nedeljo, 29. avgusta 2021, imeli na znameniti progi državno prvenstvo v motokrosu. Organizira ga Motokros akademija Sašo Kragelj. Dogodek bo v vsakem primeru, obiskovalci pa lahko za vstopnino uporabijo tudi bone.

Priprave proge v Radizelu za državno prvenstvo v motokrosu. Vir: Facebook, Motokros akademija Sašo Kragelj

Priprave na državno prvenstvo v motokrosu v Radizelu že tečejo, progo že pripravljajo. Na družbenem omrežju Facebook Motokros akademija Sašo Kragelj že vabi, da se obiskovalci družijo z legendami slovenskega motokrosa. Prvenstvo se bo začelo ob 10.30, dogodek pa bo v vsakem vremenu, so še zapisali.

Vstopnina za gledalce je 10 evrov, za mladino 8 evrov, otroci do osmega leta in invalidi imajo prost vstop. Zapisali so še, da se lahko izkoristi bone.

Koncept varnega druženja

V skladu s smernicami, ki so/bodo veljavne, bo na dogodkih razvit koncept varnega druženja. Vso dogajanje se bo odvijalo na prostem. “Ob vstopu na prizorišče smo kot organizator po Zakonu dolžni preverjati dokazila o izpolnjevanju pogojev PCT. Najenostavnejši in najhitrejši način je, če imate dokazilo s QR kodo na papirju ali na telefonu. Veljajo tudi potrdila oz. dokazila v drugih oblikah, npr. cepilni kartončki, cepilne knjižice, SMS potrdila o negativnem hitrem testu, potrdila o prebolelosti,” so še izpostavili.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.