14:53, čet, 25. Apr

V Rušah bo drugi dobrodelni Anžetov triatlon z zbiranjem sredstev za otroke z rakom in z neozdravljivimi boleznimi





V soboto, 23. aprila 2022, bo v Rušah drugi dobrodelni Anžetov triatlon, v sklopu lokalnega športnega dogodka Pomladni dan športa.

Gre za dobrodelni dogodek, ki ga po uspešnem prvem, uvodnem dogodku pripravlja Športni klub E.M.I. Pred dnevi, v petek, 8. aprila, jim je namreč v Športnem parku Ruše uspelo izvesti uvodni dobrodelni dogodek. Predsednik društva Bogomir Dolenc je poudaril, da lahko reče, da je več kot uspel: “In uspel je prav zaradi tistih najmlajših – otrok, mladostnikov, ki so se samoiniciativno pridružili in sodelovali skozi šport od jutra do večera. Njihova volja in želja je bila, da sodelujejo v dogodku in tako pomagajo svojim vrstnikom, ki se bojujejo z težkimi oblikami bolezni in otroškim rakom.”

Dobrodelni Anžetov triatlon. Vir: Društvo E.M.I.

Pomoč povezana s športom, gibanjem in rekreacijo

“Z nami je sodelovalo več kot 140 otrok! Plavanje, kolesarjenje in tek in skupno popoldansko druženje ob družabnem programu z glasbo in petjem je naredilo več kot popoln dogodek. Zahvaljujemo se vsem posameznikom, organizacijam in podjetjem, ki so nam prisluhnili in razumeli – razumeli, da se gre pravzaprav za otroke iz našega okolja in da z športom, gibanjem in rekreacijo pomagamo prav njim. Hvala vam,” je še sporočil Dolenc.

Drugi Anžetov triatlon  ponovno povezan z zbiranjem sredstev za otroke z rakom in otroke z drugimi neozdravljivimi boleznimi

Drugi Anžetov triatlon bo torej ponovno v Rušah,  in sicer v soboto 23. aprila 2022 v sklopu lokalnega športnega dogodka Pomladni dan športa. Dolenc vabi, da se jim pridružite in pomagate zbirati sredstva za otroke z rakom in otroke z drugimi neozdravljivimi boleznimi.

In kako se na dogodku donira sredstva?

S prijavnino, ki je prostovoljni prispevek udeleženca na prijavnem mestu (100 % donacija prijavnine). Ob nakupu donacijskega buffa z napisom “Anžetovi triatloni – ponosen donator” (12 evrovr se nameni v donacijo pri znesku prispevka 20 evrov),  društvo že zbira prednaročila društev in podjetij. Na dogodku bodo pekli tudi dobrodelne palačinke, prostovoljni prispevki bodo v celoti namenjeni donaciji. Sprejemajo pa tudi donacije raznih organizacij in podjetij, s katerimi se sklene donacijsko pogodbo.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.