13:21, sob, 20. Apr

V Selnici julija dva zanimiva koncerta: slišali boste slovenske popevke, jazz in kantavtorsko glasbo





Selniški Hram kulture Arnolda Tovornika vabi julija na dva zanimiva večera. Najprej bo to glasbeni večer slovenske popevke in jazz klasike dueta Patricije Škof in Tilna Beigota. Drugi pa bo kantavtorski večer Z muziko o ljubezni in vinu, zanj bosta poskrbela Jernej Dirnbek in Davor Klarić.

Hram kulture Arnolda Tovornika. Vir: Facebook, Hram kulture Arnolda Tovornika

Slovenske popevke in jazz glasba

V soboto, 10. 7. 2021, ob 20. uri, bo v Hramu kulture Arnolda Tovornika Glasbeni večer slovenske popevke in jazz klasike, za katerega bosta poskrbela pevka Patricija Škof in kitarist Tilen Beigot, jazz glasbenika, ki delujeta kot duet od leta 2018. Od takrat sta igrala na slovenskih festivalih, kot so Lent, Letni oder Ruše, Poletje na Poštni, skupaj pa sta pred dobrim letom s saksofonistom Tiborjem Pernarčičem ustvarila zasedbo birds of unknown, ki se posveča predvsem avtorski glasbi. V duetu rada izvajata vse od jazz standardov, slovenske popevke do Beatlov. Vstop na koncert je prost.

Z muziko o vinu in ljubezni

V petek, 16. 7. 2021, ob 20. uri, pa hram vabi na kantavtorski glasbeni večer: Dimek in Klarić z muziko o vinu in ljubezni. Nastopila bosta Jernej Dirnbek – Dimek in Davor Klarić. Z muziko o vinu in ljubezni je projekt Jerneja Dirnbeka – Dimeka, pevca in kitarista, predvsem pa avtorja večine uspešnic skupine Mi2, in Davorja Klarića, enega najbolj iskanih klaviaturistov v Sloveniji. Pred tremi leti sta na oder postavila svoj kantavtorski glasbeni kabaret oziroma humoristični koncert, v katerem ju je doslej na dobrih štiridesetih odigranih nastopih videlo več
kot 3.500 obiskovalcev. Vstop na prireditev je prost.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.