00:19, sob, 27. Jul

V Sloveniji sin zadal usodne poškodbe mami: Je kriva odvisnost od drog?





V torek popoldan so bili policisti obveščeni, da je bila v enem izmed stanovanj na območju Kočevja najdena mrtva 67-letna ženska.

Vzrok in čas smrti še nista potrjena in sta predmet nadaljnje kriminalistične ter forenzične preiskave. V povezavi s tem so policisti zaradi suma kaznivega dejanja zoper življenje in telo odvzeli prostost 40-letnemu osumljencu, ki je z oškodovanko v sorodstvenem razmerju.

Kot poroča Žurnal naj bi sin ubil svojo mamo. “Po naših podatkih je bila Danica mrtva morda že dva dni ali ali celo dlje. Kaznivega dejanja zoper življenje in telo je osumljen njen 40-letni edinec, s katerim sta prebivala skupaj,” zapišejo na Žurnalu.

V nadaljevanju na Žurnalu navajajo: “Da se je to zgodilo v začetku meseca, ni naključje, smo izvedeli. Danica, ki je dolga leta delala v eni od zdaj že propadlih tekstilnih tovarn v Kočevju, je namreč 30. novembra dobila pokojnino, od katere je bil odvisen tudi njen brezposelni sin.”

Ta naj bi užival droge, zato je neprestano rabil denar.

Očitno ga je od matere tudi izsiljeval, saj naj bi jo po naših informacijah že v preteklosti večkrat pretepel, še navedejo. Več TUKAJ.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.