09:24, pon, 8. Jul

V soboto lahko v duhu praznikov podarite igrače in se fotografirate z Božički na motornih kolesih





Praznični december ima to čarobno moč, da slehernega človeka ponese nazaj v brezskrbno otroštvo in pričara smeh na obraz. Vedno je lepo prejeti kakšno malenkost, še lepše pa jo tudi dati, sploh če veš, da je prejemnik darila vesel, pravijo pri Moto Navtiki, kjer pripravljajo v soboto posebno dobrodelno akcijo.

Zato vabijo vse otroke, da skupaj z mamico ali atijem, doma poiščejo igrače, ki jih mogoče že nekaj časa ne uporabljajo, jih prinesejo k njim in igračo podarijo otrokom iz humanitarnega društva in jim s tem pričarate čarobno božično jutro.

Predaja bo omogočena v soboto 17. decembra 2022, od 9. do 13. ure. Vsi mali dobrodelneži pa bodo prejeli tudi brezplačno sladko nagrado in balonček.

Smernice za darovalce, ki naj prinesejo ustrezne igrače:
Plišaste igrače naj bodo čiste
Trde igrače naj bodo uporabne, cele, nepolomljene.

Prihod Božičkov na motornih kolesih

Poleg dobrodelnega duha pa bo tudi možnost fotografiranja z Božički na pravih motornih sankah pred božično kuliso. Namreč kot vsako leto jih bodo tudi letos tradicionalno obiskali Božički, ki se bodo pripeljali z motornimi kolesi in spet poskrbeli za pravo atrakcijo v našem kraju. Božički pridejo ob 11. uri pred prodajnim salonom Moto-Nautika na Ptujski cesti v Mariboru.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.