16:46, sob, 27. Jul

V sporu umrl 65-letni moški





Včeraj, nekaj pred polnočjo so bili policisti obveščeni o sporu med več osebami na območju centra Grosuplja, v dogodku pa je zaradi poškodb prizadejanih z ostrim predmetom umrl 65-letni moški. Po do sedaj znanih podatkih ga je v prepiru z ostrim predmetom poškodoval 48-letni osumljenec, doma iz območja Grosuplja.

Osumljencu, ki je bil v dogodku lažje telesno poškodovan, je bila nudena zdravniška pomoč in nato odvzeta prostost zaradi suma kaznivega dejanja s poglavja zoper življenje in telo.

V postopku je bilo zavarovano tudi domnevno sredstvo storitve. Motiv za dejanje še ni znan, prav tako še ni znana oziroma potrjena identiteta vseh v sporu in pretepu udeleženih oseb.

Policisti so opravili ogled, ki sta se ga udeležila tudi dežurni preiskovalni sodnik in državni tožilec in nadaljujejo z intenzivno kriminalistično preiskavo in intenzivnim zbiranjem obvestil o vseh okoliščinah dogodka.

Osumljenec v preteklosti še ni bil obravnavan za kazniva dejanja z elementi nasilja.

Zaradi interesa preiskave, ki še poteka  drugih podrobnosti trenutno ne morejo posredovati. O vseh okoliščinah in ugotovitvah bo obveščeno pristojno državno tožilstvo.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.