11:24, pet, 29. Mar

V središče Maribora na brezplačno vadbo





To soboto se lahko na Glavnem trgu v Mariboru udeležite brezplačne vadbe, ki jo prirejajo v BODIFIT-u.

“17. septembra v BODIFIT-u vabimo na zanimiv dogodek, ki ga tokrat prirejamo četrtič  – nekaj ur brezplačnih vadb, ki se odvijajo v samem središču Maribora, primerne pa so za vse – tako za tiste, ki se z vadbo že ukvarjate, kot za tiste, ki bi se z aktualnimi vodenimi vadbami šele želeli spoznati,” so sporočili v sporočilu za javnost.

Kot so še sporočili organizatorji je cilj dogodka, da v športnem duhu poživiti dogajanje v mestnem središču, obenem pa približati tovrstne vadbe tudi tistim, ki se z njimi do sedaj še morda nikoli niso srečali. “Dogodek poteka v okviru Evropskega tedna mobilnosti v Mariboru. Gre za dogodek, kjer priznani strokovnjaki vodijo 4 različne, trenutno popularne fitnes zvrsti, ki pa bodo prilagojene vsem stopnjam pripravljenosti,” so še dodali.

“BODIFIT Švic fest se bo zgodil na Glavnem trgu v Mariboru v soboto, 17. septembra od 9. ure naprej in je brezplačen, le prijaviti se je treba preko spletne strani. Gostiteljica dogodka bo Ana Praznik,” so še pozvali organizatorji.

V primeru dežja se dogodek prestavi v Športni dom Studenci.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.