10:18, sob, 20. Apr

V Staršah bo v soboto peta velikonočna tržnica





Peto Velikonočno tržnico, ki bo potekala na Vaškem središču v Staršah v soboto, 9. aprila, med 9. in 13. uro, pripravlja društvo Naš dišeči dom. Na tržnici bo čez 20 lokalnih ponudnikov.

Odvijalo pa se bo tudi veliko dodatnih aktivnosti: od delavnic za otroke in odrasle, iskali bodo skriti zaklad, dravsko zlato, ustvarjali in reciklirali, izdelovali presmec in še kaj. Ob šanku pa bodo pripravili še nekaj sladkega za pod zob. Tudi tokrat bodo poskrbeli za pestro in raznoliko ponudbo domačih izdelkov. Na tržnici bodo lahko obiskovalci kupili vse za obložitev praznične mize pa tudi izdelke za vsakodnevno rabo.

Utrinek s četrte Velikonočne tržnice v Staršah

“Menimo, da je v tem času za sobivanje v skupnosti še toliko bolj pomembno, da se lokalno povežemo in vzpostavimo pristne medsebojne stike. S svojo prisotnostjo lahko nekomu polepšamo dan, ga pobožamo s prijazno besedo in s svojim nakupom pripomoremo k lepšemu in boljšemu jutri vseh nas. Obisk tržnice je priložnost, da naredimo nekaj dobrega zase in za druge,” so zapisali pri društvu Naš dišeči dom.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.