07:19, ned, 7. Jul

V trgovinah Hofer možno samo plačevanje z gotovino? To pravijo v podjetju





V trgovinah Hofer je bilo pred dvema dnevoma možno samo plačevanje z gotovino. Pri odgovornih smo preverili, kakšne težave so se pojavile.

Kot so nam pojasnijo, so v trgovinah Hofer imeli letos dvakrat nekaj izzivov pri plačilih s karticami, v ponedeljek, so bila to plačila z Mastercard karticami, vendar sedaj ponovno vse deluje.

Težave v vseh trgovinah 

“Razlog so bile v obeh primerih tehnične težave ponudnika kartičnih plačil,” navajajo v podjetju Hofer. Kot še pojasnijo za naš medij, so se težave s plačili so se pojavile v vseh trgovinah.

Na nas se je obrnil bralec, ki nam je zaupal, da je v ponedeljek pozno popoldne ostal brez nakupa, saj je šele na blagajni izvedel, da plačilo s kartico ni mogoče, v bližini pa bankomata ni. Prav tako ni bilo vidnega obvestila, da je možno samo gotovinsko plačilo.

Za nevšečnosti se opravičujejo 

“Kupce pa smo obveščali z obvestili na tablah pred vstopom v trgovino in pred blagajno, prav tako so jih o tem obveščali sodelavke in sodelavci v trgovinah. Za vse nevšečnosti se našim kupcem iskreno opravičujemo, saj si venomer prizadevamo, da bi jim nakup v trgovinah Hofer predstavljal prijetno izkušnjo,” pa poudarijo v podjetju Hofer.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.