00:42, pet, 19. Apr

V Vilinskem mestu iščejo prostovoljce





Vilinsko mesto je decembrski festival čarobnih dogodivščin na ulicah, dvoriščih in trgih Maribora, ki letos poteka med 26. 11. in 28. 12. 2021. Glavno srečevališče vseh je v Vilinskem dvoru (Vetrinjski dvor, Vetrinjska ulica 30). V Vilinskem mestu pa iščejo prostovoljce.

Prostovoljci na ustvarjalnih delavnicah in izvedbi dogajanja na Vilinskem odru

“Pri izvedbi festivalskih aktivnosti so nam vsako leto v veliko pomoč posamezniki, ki se vključujejo s prostovoljskim delom in na tak način prispevajo k skupnosti, obenem pa krepijo tudi svoj osebni in profesionalni razvoj. Podpore prostovoljcev bomo veseli predvsem na ustvarjalnih delavnicah za otroke in družine v Vilinskem dvoru in pri izvedbi dogajanja na Vilinskem odru. Večina aktivnosti bo potekala od četrtka do sobote, vsak teden do konca leta, ter med 26. in 28. decembrom,” so zapisali v Vilinskem mestu.

Prijave do jutri, ko bo tudi prvo srečanje

Prostovoljci se lahko prijavijo do jutri, do srede, 8. decembra, 2021, s prijavnico, ki je na tej povezavi. Seveda pa bodo sprejeli tudi tiste, ki se bodo prijavili kasneje, če bodo zamudili ta dan. Vabijo namreč, da se jim pridružite še čez cel december, kar sporočite koordinatorici prostovoljk in prostovoljcev, Tanji Veber, na 031 257 508 ali tanja.veber@gmail.com. Pred pričetkom prostovoljskega dela pa vabijo na Uvodno srečanje za prostovoljce, ki bo v sredo, 8. decembra 2021 med 17.30 in 19. uro, v Vetrinjskem dvoru, v prostorih Zavoda MARS. Za vse, ki vam termin ne bi ustrezal ali bi se prijavili po tem terminu, bodo pripravili tudi rezervni termin.

Pod okriljem Zavoda MARS

Prostovoljstvo na festivalu poteka pod okriljem Zavoda MARS Maribor. Pred pričetkom festivala bodo prostovoljci in prostovoljke sklenili dogovor o prostovoljskem delu, po zaključku pa boste prejeli potrdilo o prostovoljskem delu, kar je za mnoge odlična delovna referenca. Pogoj za opravljanje prostovoljskega dela na festivalu je starost vsaj 15 let.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.