15:24, čet, 4. Jul

V vrtcu iskali pedagoga in čistilca





Pred dnevi je po socialnih omrežjih zaokrožila objava prostega delovnega mesta na Zavodu za zaposlovanje z nenavadno kombinacijo znanj. Na OŠ Rudolfa Maistra Šentilj so namreč iskali osebo, ki bi opravljala delo pedagoga in čistilca.

Oglas razkriva, da iščejo kandidata oziroma kandidatko, ki bi 30 odstotkov od polnega delovnega časa delal kot pedagog, 20 odstotkov pa kot čistilec. Kot opis delovnega mesta pa je zapisano „delo z otroki in čiščenje prostorov“.

vrtec sentilj

Oglas se je hitro razširil po socialnih omrežjih, na ta račun pa je osnovna šola postala tarča posmeha. Ravnateljica OŠ Rudolfa Maistra Šentilj Jelka Weldt se je odzvala, da je pri objavi šlo za napako, „zaradi česar bo objava preklicana. O preklicu pa bodo prijavljeni kandidati obveščeni.“


sentilj-delovno-mesto

Šola bo podala ponovno objavo za dve ločeni delovni mesti v vrtcu Šentilj in sicer za delovno mesto pedagoga in delovno mesto čistilca,“ je še zapisala Weldtova.

So se pa v tem času na Facebook profilu skupine Skropucalo.si zvrstili številni komentarji na objavo. Kot recimo: „Ravnatelj OŠ je zraven še hišnik in kuhar.“, spet drugi so zapisali: „Veliko se jih zgraža, mnogi so pa verjetno veseli tud takega razpisa.“

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.