08:31, tor, 23. Jul

Več vlomom na območju Maribora, pazite na svoje imetje!





Na območju Policijske postaje Maribor II je neznani storilec, v času odsotnosti lastnika, vlomil v stanovanjsko hišo, iz katere je odtujil nakit, računalnik in hranilnik s prihranki.

Z navedenim dejanjem je lastnik oškodovan, po nestrokovni oceni za okoli 24.500 evrov, kolikor znaša vrednost odtujenih predmetov in povzročena gmotna škoda. Policisti so na kraju opravili ogled in nadaljujejo z zbiranjem obvestil.

Vlom v stanovanje

Mariborski operativno komunikacijski center je bil včeraj, 10. julija 2024, nekaj pred 12.30 uro, obveščen o vlomu v stanovanje v enem izmed stanovanjskih blokov na območju Policijske postaje Maribor I. Neznani storilec je v stanovanje vlomil skozi vrata in iz notranjosti odtujil in si protipravno prilastil več kosov nakita, s čemer je povzročil gmotno škodo, v višini okoli 300 evrov. Policisti so na kraju opravili ogled in nadaljujejo z zbiranjem obvestil.

Policisti svetujejo, da ljudje pred odhodom na dopust poskrbijo za osnovne zaščitne ukrepe svojega premoženja. “Prilika dela tatu” in vlomilec bo raje izbral tisto stanovanje ali hišo, pri kateri bo za kaznivo dejanje najmanj ovir, tveganje za odkritje pa najmanjše.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.