23:13, čet, 18. Apr

Vesele počitnice v Dupleku





Občina Duplek v sodelovanju s Svizcem omogoča med poletnimi počitnicami poletni tabor za otroke, na katerem lahko aktivno preživljajo poletne počitnice.

Od 6. julija do 21. avgusta 2020 bo namreč v občini Duplek organizirano dnevno varstvo za otroke, in sicer vsak delovnik od 7. do 16. ure v telovadnici Osnovne šole Duplek. Tabor je namenjen otrokom, rojenim leta 2014, in starejšim, vključno do 15. leta starosti. V osnovi je sicer tabor namenjen otrokom iz občine Duplek, v primeru prostih mest pa tudi otrokom iz drugih občin.

Fotografija je simbolična

Otroke bodo med celodnevnim varstvom spremljali strokovno usposobljeni animatorji in učitelji. Dneve pa bodo zapolnili z raznimi športnimi, družabnimi in ustvarjalnimi aktivnostmi ter vsebinskimi animacijami, ki jih bodo pripravili v sodelovanju z lokalnimi društvi. Predvidoma ob torkih si bodo privoščili tudi kopalni izlet v letno kopališče Mariborski otok ali kopališče Ruše. Okvirni sedemtedenski program je na voljo na spletni strani Svizca, ob tem pa je treba poudariti, da zaradi trenutnih razmer in veljavnih ukrepov pri preprečevanju bolezni covid-19 vseh aktivnosti še ni potrjenih, prav tako lahko pride do naknadnih sprememb.

Starši lahko otroke že prijavijo na poletni tabor preko spletne strani Svizca. Polna cena poletnega tabora znaša 60 evrov na teden, sofinancirana pa 20 evrov na teden, pri izletih je treba doplačati prevoz in morebitne vstopnine, če bodo seveda dovoljevala priporočila NIJZ za kopanje in prevažanje večjega števila otrok z avtobusom. Kljub prilagoditvam in manjšim spremembam se organizatorji Poletnega tabora 2020 zelo veselijo, da bodo lahko otrokom po napornih mesecih karantene omogočili igrivo in brezskrbno poletje.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.