02:54, čet, 25. Apr

VIDEO: Biserka Ilin: “Masovno cepljenje v času epidemije dejansko razpihuje epidemijo”





Da je cepljenje v času epidemije veljajo kot največja strokovna napaka, je dejala psihiatrinja Biserka Ilin.

Po spletu kroži posnetek njene izjave, v kateri Biserka Ilin pravi: “Cepljenje v času epidemije je do sedaj, do leta 2020, veljalo kot največja strokovna napaka. V času epidemije se ne cepi! Na to nas opozarjajo dve leti svetovno priznani vakcinologi. Ne masovno cepit ljudi v času epidemije.”

Pri tem je spomnila na izjave v zvezi s cepljenjem proti gripi: “Če se samo spomnite, nekaj desetletja nazaj, vsako jesen govorijo ‘Lahko se še cepite proti gripi, epidemija se še ni začela’. Zdaj pa naenkrsat ‘forza’, vsi se morajo cepiti. Čim bolj je epidemija, tem večji pritisk. In se pogojuje s tem in z drugim in s tretjim ‘moramo se cepit’.”

Izpostavila je, da vakcinologi opozarjajo: “Tisti, ki so celo življenje posvetili razvoju cepiv, cepljenje, masovno cepljenje v času epidemije dejansko razpihuje epidemijo, povečuje število novih pojavov novih sojev, ker virus hoče preživeti. In če ga z antitelesi blokiramo, obstoječi soj bo ustvarjal nove soje. Tako da dejansko cepljenje, intenzivno masovno cepljenje v času epidemije podaljšuje epidemijo.”

Pri tem se čudi, da noben od zdravnikov tega ne pove in opozarja, kaj se bo zgodilo: “Zdaj bomo po hitrem postopku brez javne razprave uzakonili vse te ukrepe. Zakaj se nam vsem mudi? Morda zato, ker se ljudje prebujajo? Morda zato, ker zdaj marsikdo od zdravnikov zdaj že več ve. Aha, lahko bi resnica prišla na dan in bi bila javna razprava.”

Upokojena psihiatrinja Biserka Ilin je ena tistih zdravstvenih delavcev, ki že od vsega začetka epidemije koronavirusa spremlja dogajanje v zvezi z epidemijo, cepljenjem in preventivnimi ukrepi.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.