19:19, sre, 3. Jul

VIDEO: Dejan Vunjak z novo pesmijo “Spet smo skupaj” predstavlja himno slovenskih žurerjev





Priljubljeni pevec Dejan Vunjak je znova presenetil svoje oboževalce s še eno, novo žurersko pesmijo “Spet smo skupaj”. S to himno vseslovenskih zabav je združil žurerje iz vseh pokrajin Slovenije, saj meni, da dobre volje in dobrih zabav ni nikoli preveč.

Dejanova nova pesem je nadaljevanje njegove velike uspešnice “Nikol’ še nismo šli”, ki je v dobrem letu dosegla več kot tri milijone ogledov na YouTubu in je tako postala nepogrešljiva pesem na zabavah. V novem videospotu lahko ponovno opazimo nekatere Dejanove prijatelje, ki so bili že del zabavne ekipe, ki smo jih vzljubili že v prejšnjem videospotu.

Dejan Vunjak je od januarja do konca aprila po Sloveniji koncertoval s svojo prvo koncertno turnejo, s katero je razprodal kar vseh večjih 14 kulturnih domov. “Zdaj, ko je čas veselic in počitnic, pa je spet čas za ‘eno žurersko’ in “Spet smo skupaj” je kot nalašč popolna pesem za vse poletne odklope,” je povedal Dejan.

Pisec besedila Aleksander Jež in Dejan Vunjak sta s to himno zabav želela združiti žurerje iz vseh pokrajin Slovenije. Kot pravita, je Slovenija zelo majhna, ampak še vseeno raznolika. Zato ima tudi beseda “žur” v Sloveniji veliko različnih poimenovanj. Na Koroškem pravijo ‘gauda’, na Primorskem ‘šagra’, na Štajerskem ‘čaga’. In ko smo že ravno pri Štajerski. Prav na Štajerskem se je na Trgu Leona Štuklja v Mariboru zgodil eden največjih žurov, kjer je Dejan z Brendijevimi barabami podrl vse rekorde. Na trgu se je namreč gnetlo več kot 12 tisoč ljudi, ki so noreli ob njegovih pesmih. To je bil nepozaben večer, poln energije in dobre glasbe, ki ga bodo obiskovalci še dolgo pomnili. Tudi posnetek s te nore “čage” lahko vidimo v novem videospotu.

Poleg tega posnetka je videospot poln še drugih zabavnih trenutkov, ki so bili posneti na dobrih žurih v dvanajstih letih nastopanja Dejana in Brendijevih barab. Videospot za “Spet smo skupaj” je nastal v produkciji Mandarina, režirala pa ga je Dejanova sestra Tina Zavrl.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.