11:17, sre, 11. Sep

VIDEO: Fehtarji predstavljajo nov videospot za pesem Podeželski Rock’n’roll





Fehtarji danes predstavljajo nov videospot za pesem Podeželski Rock’n’roll, ki je del njihovega drugega albuma Zan’ga dej!

“Po open-air spektaklu v osrčju slovenskih gora, ko so na prizorišče prileteli s helikopterjem in poskrbeli za začetek koncerta, kot ga Slovenija še ni videla, se v začetku oktobra podajajo na novo fehtarsko dogodivščino. “Pred nami je naša prva samostojna turneja.”

Jeseni Fehtarji z razširjeno zasedbo prihajamo v Šempeter pri Gorici, Novo Mesto, Velenje in Maribor.

“Decembra v Ljubljano, turnejo pa bomo januarja zaključili v Celju. Turneja Zan’ga dej, Laškega je serija šestih posebnih koncertov, podprtih z vizualnimi efekti in presenečenji v šestih krajih po Sloveniji, na katerih bomo šestkrat predstavili naš nov album v celoti. Ta turneja bo posebna prav zaradi tega, ker bomo prvič zaigrali vse naše avtorske pesmi. Do sedaj smo bili bolj znani po skladbah, ki smo jih priredili na svoj poseben način, s turnejo, ki prihaja, pa bo drugače. Enajst skladb novega albuma, ki so v veliki večini avtorske, bomo prvič zaigrali po celotni Sloveniji. Prvič jih bomo publiki predstavili na terenu in zelo se veselimo njihovega odziva. Poleg naših novih, seveda ne bodo manjkale tiste že vsem dobro poznane, kot so recimo Schatzi, Štorklje in Sladoled. Pa tudi kakšen komad drugih izvajalcev se bo našel na repertuarju. V vsakem kraju pa bomo, tako kot je značilno za nas, priredili lokalno skladbo, značilno za tisti kraj,” nam o prihajajoči turneji zaupajo Fehtarji, ki bodo v sklopu turneje prvič organizirali tudi otroški koncert,” zapišejo.

 

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.