15:51, čet, 25. Apr

VIDEO: Kako do zdravnika v mariborskem zdravstvenem domu





Zdravstveni dom dr. Adolfa Drolca Maribor ponovno naproša, da pacienti kličejo na prave številke za naročanje, informacije, izdajanje receptov, napotnic in medicinskih pripomočkov, saj so posamezne telefonske številke, kljub povišanju števila zaposlenih, ki na telefonske klice odgovarjajo, preobremenjene. Objavljamo tudi pogovor s pomočnikom direktorja zdravstvenega doma o napotkih za paciente.

Zdravstveni dom dr. Adolfa Drolca Maribor ponovno naproša, da se občani zaradi izjemne zasedenosti telefonskih linij obračajo na telefonsko številko 02/228 62 00 izključno in samo v primeru akutnega zdravstvenega stanja ter za izdajo receptov, napotnic in medicinsko tehničnih pripomočkov. Na spletni strani zdravstvenega doma je še več informacij. Zaradi čim boljše obveščenosti prebivalcev pa tudi mi ponovno objavljamo napotke za paciente.

Za splošne informacije o načinu delovanja Zdravstvenega doma Maribor je na voljo spletna stran zavoda, za informacije o koronavirusu pa telefonska številka 080 14 04. V primeru klica iz tujine je na voljo telefonska številka +386 1 478 7550.

O delovanju ambulant in kako priti do zdravnika tako v Mariboru kot tudi v Rušah in Račah pa je z nami spregovoril tudi pomočnik direktorja ZD Adolfa Drolca Maribor Aleksander Jus.

Več v videoprispevku:

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.