20:24, tor, 23. Apr

VIDEO: Kako resno se v Sveti Trojici lotevajo projekta Zahodna obvoznica





Včeraj smo poročali, da v Sveti Trojici tečejo vsi postopki, da bodo kmalu dobili zahodno obvoznico.

Trojiški župan David Klobasa nam je včeraj v ekskluzivni izjavi poudaril, od kod do kod naj bi ta obvoznica tekla in zakaj. Njegov namen je jasen, zavarovati trško jedro pod pogoji Zavoda za spomeniško varstvo. In kot nam je dejal, se projektov lotevajo z vso resnostjo in predanostjo. In tako naj bi bilo tudi z zahodno obvoznico. Pomembno je seveda, da z vsemi lastniki zemljišč, kjer je začrtana trasa te obvoznice tudi stečejo pogovori.

Poglejte, kaj je povedal:

Nato pa je sledil še članek z več podrobnostmi

VIDEO: V Sveti Trojici bodo kmalu zaprli trško jedro in naredili zahodno obvoznico

To je bila prvoaprilska novica

Zdaj lahko tudi z gotovostjo zapišemo, da je bil včeraj prvi april in da smo skupaj z županom Davidom Klobaso pripravili prvoaprilsko novico. In čeprav smo celoten prvoaprilski intervju opravili z vso resnostjo, lahko pokažemo, da čisto do konca le nismo uspeli ostati resni. Najprej sem se ob novici, da se bo izgradnje zahodne obvoznice lotil kar režijski obrat občine Sveta Trojica v Slovenskih goricah, namuznila novinarka, ki sem sedela za kamero, čisto ob koncu razlage o tem pa ni več zadržal smeha niti župan. In vsi smo prasnili v smeh, tudi snemalka.

Če je kdo novici verjel, pomeni, da smo bili dovolj prepričljivi. Kdor pa je ugotovil že včeraj, da gre za prvoaprilsko šalo, pa mu lahko tako ponovno v šali in nekoliko tudi zares namignemo: kaj pa če se bo nekoč uresničilo tudi to? Ne bi bilo prvič, da bi se v Sveti Trojici lotili projekta, ki bi ga drugi označili za nemogočega, njim pa bi uspelo.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.