16:25, pet, 29. Mar

VIDEO: Mariborski otok kmalu odpira svoja vrata





21. junija Mariborski otok odpira svoja vrata. Kopališče bo odprto vse do meseca septembra. Kopališče bo odprto vsak dan ob 9. do 20. ure. Tudi letos bodo obiskovalcem ponujali možnost brezplačne uporabe rekvizitov za igranje odbojke, badmintona, namiznega tenisa, šaha in drugih družabnih iger.

V petek 21. junija ob 9ih se tako odpira največje javno kopališče na prostem v Mariboru. Kaj vse bodo ponujali in katera so tista vzdrževalna dela, ki so jih opravili, pa v izjavi pojasnjuje Tadej Mežnar, direktor Športnih objektov Maribor.

Lani nas je obiskalo 38 tisoč obiskovalcev, v najboljših časih smo beležili tudi 55 tisoč obiskovalcev, tako da upamo, da bi jih to sezono bilo nekje med 40 in 50 tisoč obiskovalcev do 1. septembra zvrstilo,” je dodal Mežnar.

mariborski otok

Cene vstopnic tudi letos ostajajo enake, dnevna vstopnica za odrasle 5 evrov, za študente, dijake in upokojence 4 evre, po 14. uri bo enotna vstopnica 3 evre, po 18. uri pa 2 evra. Obratovalni čas Mariborskega otoka je med 9. in 20. uro, v primeru slabega vremena in temperatur pod 20 stopinj Celzija pa bo kopališče zaprto.

Julija in avgusta dva večja dogodka

Športni objekti Maribor se bodo v mesecu juliju in avgustu pridružili dogodkom v Mariboru, med njimi bo tudi Veliki skok v Dravo, 14. julija ob 15. uri, razlaga Aleš Antolinc.

17. in 18. avgusta bo na Mariborskem otoku pestro, saj bodo izpeljali zabavna tekmovanja v vodi in na prostem. Obiskovalci pa se bodo lahko preizkusili v karaokah in si “pripeli” lepe nagrade.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.