13:52, pet, 19. Apr

VIDEO: Miloš, ki ima težko, neozdravljivo bolezen prvič samostojno po stopnicah





3-letni Miloš ima skrajno težko, neozdravljivo in kruto redko bolezen kože, ki je krhka in občutljiva kot metuljeva krila. Bolezen povzroča stalne odprte krvave rane po celem telesu, tudi na stopalih in prstih na nogah, zaradi česar mora fantek vložiti veliko napora in poguma v stvari, ki so nam samoumevne – denimo samostojna hoja, še posebej po stopnicah, zapišejo v Društvu Viljem Julijan.

“Braaavooo MILOŠ, dajmo vsi velik aplavz za našega malega borca, ki je šel PRVIČ SAMOSTOJNO po stopnicah! “Tako se je moj borec Miloš končno opogumil in prvič začel sam hoditi po stopnicah, ne da bi mu dala roko,” je sporočila njegova mami Daliborka Bunić.

“V Društvu Viljem Julijan s SoulGreg Artist in Nino z vsem srcem ploskamo Milošu za njegov velik pogum, vztrajnost in napredek, bravo naš fantek! Naš pogumni mali borec Miloš je letos tudi srčni ambasador našega najbolj krasnega, velišastnega in posebnega dogodka za otroke z redkimi boleznimi,” so zapisali v društvu.
Za naše male borce in njihove družine lahko prispevate donacijo z SMS VJ5 na 1919 ali z nakazilom na TRR SI56 0400 1004 6908 898 (Sklad Viljem Julijan) “Naši mali borci ZMOREJO” je srčen projekt Društva Viljem Julijan, v katerem navijamo za male junake, jih bodrimo in ploskamo ob njihovih napredkih in dosežkih.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.