10:19, tor, 23. Jul

VIDEO: Miran Rudan posnel dokumentarni film





Mirana Rudana glasba spremlja že vse življenje, njegovi glasbeni začetki pa segajo že v osnovno šolo. Priznal nam je, da si ni nikoli predstavljal, da bo nekoč polnil dvorane.

“Niti približno ne mislim odnehati”

“Ni vse skupaj enostavno, želje in upanje je eno, a upanje umre zadnje. Marsikdaj se je tudi pri meni zgodilo. Nisem popustil in je na koncu prišlo do določenega uspeha,” je povedal. Vsi ga poznamo kot pevca, a po izobrazbi je trgovec in komercialist: “Nikoli nisem delal tega posla.” Za njim je sicer skoraj 40 let uspešne glasbene kariere. “Nekako ponosen sem na ta leta in niti približno ne mislim odnehati,” poudari. Želje, da bi glasbene odre zapustil, do danes ni imel: “Vedno sem se znal spustiti na realna tla, se tudi naučiti kaj iz okolice in zbrati moč. To je tako lep posel, da mi srce do danes tega ni predlagalo, niti ne dovolilo.”

Ponosen je tudi na svojo ekipo: “Takšne ekipe, kot jo imam danes, nisem imel še nikoli v karieri. In delamo, naredimo, v končni fazi smo še družinski prijatelji.”

Posnel bo dokumentarni film

Sprva je želel ob tej obletnici napisati avtobiografijo. “V njej bi pokazal vse od mladosti do tistega trenutka, seveda z naslovom Se nadaljuje. Mislim, da bi bilo to preveč dela. Lani sem dobil ponudbo od ljudi, ki se s takimi stvarmi ukvarjajo. Po eni strani me je presenetilo, po drugi ne. Poznajo mojo zgodovino, ogromno bo dela, saj mora biti to, kar se danes dela v zdajšnjem času, sunkovito, dokaj hitro, nič ne smeš zamuditi. Izid bo prvi teden v novembru,” pove Rudan.

“Pripravlja se… AMEN 💪 Vanj vsi sodelujoči vlagamo svoj čas, ideje, spomine, znanje, ljubezen…predvsem pa svojo dušo in srce! Premiera – november 2023.
A si ga boste pogledali? Upam,” je zapisal Miran Rudan na družbenih omrežjih.

Oglejte si spodaj.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.