17:24, pet, 5. Jul

VIDEO: Neja Dvornik danes na odličnem drugem mestu, jutri cilja na prvo mesto na tekmovanju za evropski pokal v alpskem smučanju za ženske





Odlična slovenska smučarka Neja Dvornik je na Mariborskem Pohorju dosegla v dramatični drugi vožnji odlično drugo mesto na tekmovanju za evropski pokal v alpskem smučanju za ženske.

Glede na to, da je bila po prvem spustu na tretjem mestu, je upala, da bo v drugi vožnji uspela progo premagati kot najboljša in doseči prvo mesto. Žal ji ni uspelo, a tudi drugo mesto je izjemen dosežek za tekmovalko, ki se je komaj vrnila iz olimpijskih iger v Pekingu. Najvišjo stopničko bo ponovno skušala doseči jutri. Možnosti vsekakor ima, pri tem pa upa, da je ne bo ujela utrujenost zaradi dolge poti iz Pekinga.

“Že danes zjutraj, ko sem se zbudila, sicer malo utrujena, ker smo šele včeraj prišli iz Kitajske, ampak sem si rekla, danes grem na vse, na zmago, kar bo, bo,” nam je povedala po uspešno odpeljani drugi vožnji današnje tekme v Mariboru. Pravi, da se časovna razlika utrujenost po prvem teku še nista poznali, pri drugi vožnji pa že. Za jutri, ko bo ponovno stala na startu mariborske proge, pa si želi narediti še en korak naprej. In pri tem upa, da se bo počutila vsaj tako dobro kot danes.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.