16:35, sre, 17. Jul

VIDEO: Nogometaši NK Maribora pred povratno tekmo verjamejo v preobrat





Maribor je evropsko sezono 2024/25 krenil s porazom. Botev si je pred domačimi gledalci priigral gol prednosti, v mariborskem taboru pa pred tekmo v Ljudskem vrtu verjamejo, da lahko tudi s pomočjo svojih navijačev pridejo do preobrata.

Tudi Ante Šimundža verjame, da lahko njegova ekipa na štajerskih tleh pride do preobrata in napredovanja: “Velika razlika je igrati v Plovdivu ali pa pred našimi navijači. Tukaj je domače igrišče, s številnimi navijači, prednost za njih, v Ljudskem vrtu bo za nas. Zaradi energije, ki jo bomo imeli in jo moramo uporabiti v svojo prid. Maribor je v evropskih tekmovanjih kot klub izkušenejši in skušali bomo izkoristiti te prednosti, nič pa ni samoumevnega. Če ne bomo na najvišji možni ravni na povratni tekmi, ne bo v redu. Ampak upam in verjamem, da bomo storili vse, da bomo v četrtek še za stopnjo, če ne dve, boljši ter v skupnem seštevku uspešnejši od tekmecev.”

Ukrajinski sodnik Vitalij Romanov bo v svojo piščalko prvič zapiskal jutri, v četrtek, 18. julija, ob 20:15, slovensko-bolgarski obračun pa bodo slovenski gledalci lahko spremljali tudi na prvem programu Sportkluba.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.