15:43, sre, 26. Jun

VIDEO: Nov rekord v poslušanosti, smo priča novemu hitu tega poletja?





Pretekli konec tedna smo bili priča novemu rekordu gledanosti oz. poslušanosti novega slovenskega videospota v prvih 24 urah od premiere na Youtubu.

Do nedavnega je ta naziv pripadal Hitmacherju in Ansamblu Stil za pesem »Polka za 2 milijona folka«, ki je v prvih 24 urah po objavi na Youtubu prejela nekaj čez 80.000 ogledov.

Le nekaj tednov kasneje, natančneje pretekli vikend, pa smo bili priča novemu rekordu, ki ga je s pesmijo »Nasmej se« podrl največji slovenski youtuber Pero Martić v sodelovanju z Laro Grbić, ki ima kljub svoji mladosti že veliko glasbenih izkušenj iz Slovenije in z Balkana.

Youtube zvezdnik Pero Martić ima za seboj že nekaj pesmi, tokrat pa se je na glasbeno sceno vrnil po nekajletnem premoru z željo, da predstavi najboljšo pesem doslej.

Napisal je pozitivno naravnano besedilo za pesem »Nasmej se«, da bi postala hit poletja pa se je sestal z legendarnih glasbenim producentom Damjanom Jovićem iz Dravle Records. Ta je v svoji karieri posnel celo vrsto glasbenih uspešnic z najbolj znanimi glasbeniki, med njimi tudi donedavno rekorderko Hitmacherja. Tokrat pa se Pero ni odločil nastopiti samostojno, pač pa je k sodelovanju povabil Laro Grbić, 18-letno pevko, ki ima za seboj nastope z največjimi balkanskimi zvezdami.

Videospot, ki so ga posneli na ulicah Ljubljane, je nastal pod taktirko Marka Pirca iz Studia 7, trenutno najbolj vročega režiserja videospotov v Sloveniji in širše. Tako pesem kot videospot sta nabita s pozitivno energijo in optimizmom, saj želita prikazati, da nasmeh rešuje vse težave. V reperskem delu videospota se v krajšem vložku pojavi tudi Perov prijatelj Nipke.

Videospot je bil objavljen na Youtubu v soboto, 15. junija 2024, ob 16. uri, in že po prvi uri se je »stresla statistika«, po 24 urah pa je videospot Nasmej se že beležil 90.000 ogledov, kar je pomenilo novi slovenski rekord v številu ogledov glasbenega videospota na Youtubu po prvih 24 urah.

Kot vse kaže, smo priča hitu letošnjega poletja, ki je kot nalašč za popevanje, medtem ko
uživamo ob plaži. Sam’ nasmejte se!

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.