00:32, tor, 17. Sep

VIDEO: Oče in sin, ki sta nastopila v šovu Slovenija ima talent, skupaj v videospotu nove pesmi, z njima tudi skrivnostno dekle





Sašo Plazovnik – Sash in Lun Plazovnik Ribič, oče in sin, ki sta nastopila v lanskem šovu Slovenija ima talent, nastopata vse od takrat na raznih odrih, obenem pa tudi v videospotih pesmi, pod katere se podpisuje Sašo.

“Komad je nastal zaradi razhod parov,” nam je zaupal Sash, ko smo ga vprašali za videospot oziroma o tem, kako je nastala pesem. Dodal je: “Govori o tem, da je življenje samo eno in da se je treba imeti rad, ceniti en drugega. Zavedati se moramo, da je življenje minljivo. S kolegico sva po telefonu sestavila prvi del refrena in tako se skupaj odločila za naslov Anja.”

Sash je še dejal: “Snemanje je potekalo v centru Slovenj Gradca, notranji kadri so bili posneti pri Petru Urancu, Hiša Ančka, Boutique Hotel – Hiša Maja. Zraven sem vključil tudi mojega sina Luna Plazovnika Ribiča, saj je njegova želja po ustvarjanju tako močna.”

V videospotu sta nastopila Sash in Anja Sušnik, videti je, da iskrice kar letijo med njima. “Za dobro odigrane kadre je poskrbela Anja Sušnik, ki jih je zelo dobro izpeljala. Punca je zelo sodelovala in večino kadrov je predlagala ona,” je poudaril Sash in dodal, da sta oba “samska in nikoli ne veš, kaj se lahko razplete”.  Pa pravzaprav še ni konec razlage.  “Če vprašate Anjo, ali sva par, bo odgovorila: ‘A,  dej, nehi no’,” namreč pravi Sash.

Sash pa je izpostavil še eno odlično sodelovanje: “Ne smemo pozabiti na glavnega snemalca – DJ Nino Laznik  je poskrbel, da so kadri oziroma videospot posneti tako, kot je bilo pričakovano in da je montaža uspela.” Na pomoč je priskočil tudi artist balkanske zvrsti repa Dino Hafizovič – Dino Wav, je dejal Sash in opisal: “Refren sva sestavila skupaj z Nino Polaner, ki ga je tudi sama lepo odpela, saj je navajena na nastopanje z mano v živo.”

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.