23:52, čet, 28. Mar

VIDEO: Perspektivni športnik Maj Kondrič iz Kungote niza uspehe na mednarodnih tekmovanjih športne gimnastike





Mlad in perspektiven športnik Maj Kondrič iz Kungote trenira športno gimnastiko. Je v slovenski reprezentanci in dobitnik občinskih priznanj za perspektivnega športnika leta. Aktivno trenira in na tekmovanjih posega tudi po najvišjih mestih. Naša ekipa ga je obiskala na treningu in poklepetala z njim in njegovim trenerjem.

V videoposnetku si lahko ogledate intervju z Majem Kondričem in njegovim trenerjem Aljažem Vogrincem. Maj je začel trenirati pri rosnih šestih letih, ko je njegov učitelj športne vzgoje opazil, da ima fant talent. Maj se je vpisal v Športno društvo Center Maribor, kjer je sprva spoznaval na sproščen način svet športa in aktivno vključevanje vanj. Nato pa se je pod vodstvom trenerjev resno lotil treningov in kmalu pokazal poleg talenta tudi resen pristop k delu in aktivnostim.

Njegova prizadevanja in uspehe so opazili tudi na Občini Kungota. Tako je bil dve leti zaporedoma na izboru športnika leta med tistimi, ki so dobili priznanje za perspektivnega športnika. Ponosni na svojega učenca pa so tudi na Osnovni šoli Kungota, ki jo Maj obiskuje. Tako so zapisali ob njegovih decembrskih uspehih: “Ponosni do neba in nazaj! Naš učenec Maj Kondrič je na mednarodnem gimnastičnem tekmovanju v Novem Sadu usvojil 3 zlate in eno srebrno medaljo! Slovenska moška gimnastika ima z njim svetlo prihodnost, OŠ Kungota pa 4 razloge več za veselje v decembru! Bravo Maj”

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.