0:22, petek, 27.09.2024
Maribor

VIDEO. Podprite otroke z redkimi boleznimi

Društvo Viljem Julijan vabi na dobrodelni koncert, ki bo potekal v soboto, 12. oktobra 2024, ob 18:30 v Cankarjevem domu v Ljubljani.

Dogodek je namenjen podpori otrokom z redkimi boleznimi, ki se vsakodnevno borijo z izjemno težkimi življenjskimi izzivi. Na koncertu bodo nastopili otroški in mladinski zbori ter priznani glasbeni gostje, kot so SoulGreg Artist & BigLights band, Isaac Palma, Gregor Ravnik in drugi.

Za male borce lahko prispevate tudi s SMS sporočilom s ključno besedo VJ5 na 1919.

Dogodek je del prizadevanj za ozaveščanje o redkih boleznih, ki najpogosteje prizadenejo prav otroke. Udeleženci lahko prispevajo tudi s SMS donacijo ali z namenitvijo 1 % dohodnine Društvu Viljem Julijan, ki pomaga malim borcem in njihovim družinam.

Naše srce je kot srce leva – neustrašno in neomajno. Borimo se za vsak, še tako majhen korak naprej, saj vsak korak pomeni upanje. Smo med vami, pogosto neopazni, a vsak dan bijemo tihe bitke, ki jih mnogi ne vidijo. Otroci z redkimi boleznimi se ne predamo. Živimo s pogumom in upanjem v boljši jutri. Hvala, ker vam je mar za nas, nas podpirate in delite našo zgodbo.

Prisrčno vas pozdravljamo mali ambasadorji Društva Viljem Julijan: Teo, Miloš, Lovro, Anna, Aleks, Jaka, Karin, Katra, Maša, Miloš, Nejc, Nejla, Sofija in Adam.

Deli z ostalimi:

Druge novice

Dodaj komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Anketa

Ali bi se odločil/a za selitev v drugo državo zaradi boljše zaposlitvene priložnosti?

Loading ... Loading ...