18:53, čet, 2. Feb

VIDEO: Podrobnosti družinske tragedije na Pobrežju

V nasilnem dogodku, ki se je zgodil danes zjutraj v mariborskem blokovskem naselju na Pobrežju, je umrla 38-letna ženska. Še ena, nekoliko starejša ženska je bila ranjena. “Na kraju so policisti prijeli tudi 38-letno žensko, ki je osumljena kaznivega dejanja umora in poskusa umora,” je povedal predstavnik mariborskih kriminalistov Andrej Kolbl.

Več v video izjavi:

Kolbl je potrdil, da je bila trojica v sorodstvenem razmerju. V kakšnem točno pa zaradi še vedno trajajoče preiskave ni povedal. Po neuradnih navedbah naj bi bile mati in hčeri.

Policisti so bili o dogodku obveščeni ob 6.45. “Na kraj so bili napoteni tudi reševalci. Ti so ugotovili, da 38-letni ženski ne morejo več pomagati, ker je na kraju umrla. S kraja so odpeljali 58 let staro žensko, ki je utrpela poškodbe in je trenutno v kliničnem centru na zdravljenju. Na kraju so policisti prijeli tudi 38-letno žensko, ki je osumljena kaznivega dejanja umora in poskusa umora,” je v izjavi za medije povedal pomočnik vodje kriminalističnega sektorja Policijske uprave Maribor Kolbl.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *