10:46, pet, 29. Mar

VIDEO: Posnetek napada na voznika avtobusa v Mariboru





Mariborski policisti so včeraj obravnavali napad na voznika avtobusa.

Bralec nas je včeraj obvestil o dogajanju v neposredni bližini UKC Maribor. Tam je sprva opazil avtomobil, ki je imel razbito steklo, zato je pomislil, da je prišlo do prometne nesreče. Kasneje nam je sporočil, da ni prišlo do nesreče, temveč naj bi se nekdo v izbruhu jeze lotil avtobusa in s predmetom razbil steklo: “Ne vem, ali je bil eden izmed potnikov, ali je bil vmešan kdo drug, so pa se pogovarjali, da je ranjen tudi voznik avtobusa in naj bi pomoč poiskal v UKC Maribor.”

Iz drugega vira smo izvedeli, da naj bi do dogodka prišlo, ker je voznik avtomobila parkiral na avtobusni postaji, pri tem pa onemogočil pot avtobusu, zato je avtobusni voznik potrobil in to je razburilo voznika.

Voznik poškodovan

Obrnili smo se na PU Maribor, kjer so nam dejali: “Policisti Policijske postaje Maribor II so danes, ob 12. uri, obravnavali kaznivi dejanji poškodovanje tuje stvari in povzročitve lahke telesne poškodbe, katerih storitve je osumljen voznik osebnega avtomobila, ki je navedeni dejanji izvršil nad avtobusom in voznikom avtobusa. Povod za storitev navedenih kaznivih dejanj je bil parkiranje vozila. Zaradi navedenega je voznik osebnega avtomobila fizično napadel voznika avtobusa in ga lahko telesno poškodoval. Prav tako je poškodoval avtobus, na katerem je zlomil šipo. Pri tem je nastala materialna škoda, ki po nestrokovni oceni znaša cca. 2.000,00 evrov.”

Po družbenem omrežju Reddit pa je zaokrožil posnetek, ki prikazuje včerajšnji dogodek, sliši se kako se razbije šipa in vsesplošno zmedo.

Druge novice

Comment

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.