14:33, tor, 23. Apr

VIDEO: Protest proti Arsenoviču: “Obljubljal si razvoj levega in desnega dela Drave. V Mariboru ni levo desno, mi smo vsi Maribor”





V Mariboru, v neposredni bližini Mestne občine Maribor, se je danes odvil shod proti županu Mestne občine Maribor Saši Arsenoviču.

“Ko ni plesal, kako ti misliš, si ga “šutno” v rit in zamenjal.”

Okoli 100 se jih je zbralo pri kipu Rudolfa Maistra pred Prvo gimnazijo. “Za svojega najbližjega sodelavca si zaposlil nekdanjega policista, ko ni plesal, kako ti misliš, si ga “šutno” v rit in zamenjal. Obljubljal si nam mestni servis, ne vem, kje je ta mestni servis. Obljubljal si enakomerni razvoj levega in desnega dela Drave. V Mariboru ni levo desno, mi smo vsi Maribor,” je dejal Roman Križnjak, eden izmed protestnikov: “Ne delimo se na cepilce na anticepilce. Imamo skupen interes. Da se zaživi bolje kot sedaj in da prekinemo imperij Arsenoviča.”

“Če bom jaz junija moral plačevati za januar za februar, kdaj bom potem za maj? 2032? Prosim, da mi to razloži,” je dejal v nadaljevanju. “Ko župan reče bodo pač plačali. On je župan Maribora, on more reči bomo plačali. Vsi skupaj bomo plačali. Jaz tega ne razumem! Naloga župana ni lastni biznis.”

Policisti so že pred shodom pozvali, da vsi, ki se bodo kljub vsemu shoda udeležili, pravico do mirnega javnega zbiranja in izražanja stališč uveljavljajo mirno in strpno, predvsem, pa da naj upoštevajo navodila in ukaze policistov, ki se nanašajo na zagotavljanje javnega reda in ukrepe za preprečevanje širjenja novega koronavirusa.

Druge novice

Comments

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.