23:21, sre, 3. Jul

VIDEO: Rok Možič pred odhodom na tekmovanje: o boju za medaljo na evropskem prvenstvu in njegovi podobi na ovitku inovativne zobne ščetke





Rok Možič, prvi igralec evropskega prvenstva, je z nami spregovoril o uspehu na evropskem prvenstvu v odbojki in o tem, kako se je znašla njegova podoba na ovitkih zobne ščetke.

Te dni, ko je še med enim in drugim tekmovanjem doma, je namreč podpisal pogodbo o sodelovanju s podjetjem VBO, kjer so razvili inovativne zobne ščetke.

Izjemno je ponosen na doseženo bronasto medaljo, ki jo je skupaj z ekipo prinesel domov z evropskega prvenstva. Glede na borbe, tekme, trud in prizadevanja je ta bronasta medalja njemu kar zlata. Sam je kljub mladosti vse bolj zrel tekmovalec, ki razmišlja ne samo o dosedanjih uspehih, ampak gleda tudi naprej. Z mislimi je tako že tudi pri boju za uvrstitev na olimijskih igrah.

Več nam je tudi povedal, zakaj se sklenil sodelovanje s podjetjem VBO, digitalno zobozdravstvu, saj mu ne gre samo za to, da bo na ovitku inovativne zobne ščetke, ki so jo razvili v tem podjetju. S svojim delom, pojavo želi biti tudi vzornik. Da pa je že vzornik, pravijo v tem podjetju. Ne nazadnje ne samo v športu, ampak je lahko zgled tudi za vse mlade.

Ne nazadnje je lahko s svojim delovanjem vzornik tako v športu, kjer zaradi truda, vztrajnosti, talenta dosega vrhunske rezultate, ampak tudi sicer zaradi vsega tega in še vsega drugega tudi na drugih področjih. Zato so se odločili sodelovati prav z njim.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.