17:00, pet, 29. Mar

VIDEO: Selničan napisal prvo strokovno knjigo o karateju pri nas





Danes se bo v Selnici ob Dravi odvila delavnica ter predstavitev knjige.

Kamil Fras, karate mojster je v samozaložništvu, s pomočjo donatorjev izdal knjigo z naslovom 7 DIMENZIJ KARATE BLOKAD. Le-ta je nastajala kar precej časa, saj so ga vmes zmotile razne dejavnosti, strokovni seminarji, samoizpopolnjevanje, treniranje v klubu, kvalitetnejši pristopi v knjigi …

V petek, 21.04.2023 tako vabi na delavnico, kjer se bo prikazal praktični del knjige, torej karate predstavitev knjige, kakor nato tudi na teoretično predstavitev.

Želi prenesti svoje znanje in izkušnje

Praktični prikaz bo ob 17.00 uri v telovadnici osnovne šole Selnica ob Dravi. S knjigo si predvsem želi prenesti svoje znanje, tistim ki so tega željni.

Predstavitev knjige bo po praktični predstavitvi nato v Hramu kulture Arnolda Tovornika ob 19. uri v Selnici ob Dravi, kamor seveda avtor vsem vljudno povabi.

Izkušen kareteist

Knjiga je na visokem strokovnem nivoju, zato so na praktični prikaz vabljeni predvsem višji barvni pasovi in seveda mojstri karateja, kakor tudi drugih borilnih veščin, Kamil Fras ima namreč dolgoletne izkušnje, ki jih je nabiral tako doma, kot v tujini.

 

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.