07:21, sob, 7. Sep

VIDEO: Tabujevci navdušili v Rušah, organizatorje skrbi, saj so PCT pogoje obiskovalci slabo sprejeli





Od 12. do 22. avgusta 2021 vam Letni oder Ruše v svoji 22. izvedbi ponuja zagotovljene nepozabne trenutke na romantičnem amfiteatru v objemu Pohorja.

Včeraj, 14. avgusta, se je v Rušah, v okviru Letnega odra, odvil koncert Tabujev. Vzdušje je bilo odlično, kljub nekoliko manjši obiskanosti, ki so jo sicer na Letnem odru vajeni. Skrbi jih, kaj bo prihodnje dni, saj je vlada dodatno zaostrila ukrepe. Ob tej priložnosti smo govorili z Gorazdom Ladinekom, ki nam je povedal, da je odziv prvih treh koncertov dober, glede na dano situacijo.

“Priprave so potekale enako kot vsa leta, delali smo, kot da ne bo omejitev, razen tega, da smo se odločili, da bomo v prodajo spustili le 500 vstopnic,” je dejal. Po tem, ko so prvo dejali, da ne bodo preverjali PCT pogojev, so bili to vendarle primorani storiti. In kako so to sprejeli obiskovalci? “Zelo slabo, glede na prodajo vstopnic. Prodamo 2o-25 procentov vstopnic, v primerjavi z leti, ko ni bilo pogojev.”

“Prodaja kart se je ustavila”

Po tem, ko je vlada sprejela nove ukrepe in sicer, da bo s ponedeljkom obvezna nošnja mas, se je prodaja kart tako rekoč ustavila. “Ni mi jasno, kako vlada razmišlja, sploh ne pomisli na nas. Premlevamo kaj in kako narediti. odločitev bomo sprejeli v začetku tedna,” je zaključil Ladinek.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.