13:23, čet, 4. Jul

VIDEO: Tu si lahko ogledate oglas, ki ga je Hofer umaknil, saj da gre za neprimerno vsebino





Neprimerna vsebina oglasa na družbenem omrežju? Hoferjev oglas poskrbel za zgražanje nekaterih, zdaj so ga že umaknili, ogledate pa si ga lahko spodaj.

Trgovska veriga Hofer je javnost presenetila s svojim novim oglasom, v katerem lahko vidimo tudi slovensko vplivnico Evo Centrih in njenega parterja. Oba sta postala še bolj znana na družbenih omrežjih po nastopu v šovu Super par.

Na družbenih omrežjih ljudje niso bili navdušeni nad oglasom in nad vsebino, prikazano v posnetku, se je vsul val kritik. Posnetek je komentiral tudi Roni Kordiš, priznan slovenski bloger in avtor bloga Had.si, ki je zapisal: “To je pa zelo slabo Hofer Slovenija …”.

V posnetku sicer lahko vidimo, kako se par odloči, da bosta pripravila piknik. Ko se par dobi, partnerica prinese “le” zelenjavo in sadje, kar partnerja razburi, zanima ga namreč, kje je meso. Nato se sam odpravi v trgovino, ob tem pa si pravi, da “njegova zelenojeda žena nima pojma, kaj je dobro.” Kupi meso – seveda v Hoferju – ki ga v nadaljevanju na žaru peče, ob tem pa se predvaja balkanska glasba, ki vključuje besedilo “ne može nam niko ništa”.

Predvsem izbor glasbe je marsikoga vznemiril. Hofer je po burnem odzivu javnosti oglas sicer umaknil in se za nastalo situacijo opravičil, so si pa ljudje mnenje že ustvarili.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.