12:20, sre, 26. Jun

VIDEO: Uroš in Tjaša predstavljata nov videospot za pesem Letela





Uroš in Tjaša, ki sta letos februarja, do zadnjega kotička napolnila Gallusovo dvorano Cankarjevega doma, sta svoje oboževalce danes razveselila z novim videospotom za skladbo Letela, ki jo imetniki njunega drugega albuma Steklasika že dobro poznajo.

“Za nama je res plodno glasbeno obdobje. Ob koncu prejšnjega leta sva v svet poslala svoj drugi album Steklasika, ki so ga poslušalci res lepo sprejeli. 9. februarja sva v razprodanem Cankarjevem domu želje zaokrožila v veliko celoto s koncertom, katerega nikoli ne bova pozabila,” povesta Uroš in Tjaša, ki sta po glasbeno-romantičnem spektaklu v Cankarjevem domu že napovedala njegovo nadaljevanje.

“5. in 6. septembra prihajamo z istim programom koncerta, kot smo ga imeli v Cankarjevem domu, isto razširjeno glasbeno zasedbo, vizualnimi in drugimi efekti v Poletno gledališče Studenec, tako da boste vsi, ki do svojih vstopnic februarja niste pravočasno prišli, septembra lahko to tudi v živo doživeli. Prvi ponovitveni koncert (6. septembra) je bil sicer razprodan v 11 urah, za drugega pa je še nekaj vstopnic na voljo. Da pa bomo lažje zdržali do septembra, bo koncert iz Cankarjevega doma že 5. julija ob osmi uri zvečer predvajan na TV SLO 1,” dodata Uroš in Tjaša, ki pa ju pred septembrom čaka še delovno poletje.

“Poročno sezono sva že dodobra otvorila, najine sobote so že 9 let delovne in čez vikende prevoziva več sto kilometrov. To je najina služba in zelo sva hvaležna, da lahko delava to, kar delava najraje. Vsaka poroka je edinstvena in počaščena sva, da lahko toliko poročnim parom zapojeva na njun najlepši dan. Poleg porok pa naju poleti čaka tudi kar nekaj koncertov z najinim bandom. Kljub delovnemu poletju pa bomo z družinico našli čas za nekajdnevne morske in gorske oddihe,” še dodata.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.