10:46, pet, 29. Mar

VIDEO: V Kidričevem prvi v novo leto stopili otroci





Kot smo že zapisali, Občina Kidričevo občanke in občane, pa tudi koliške prebivalce že 7 let vabi k njim na različne dogodke, predstave, animacije, tudi drsanje. Na vabilu pa piše tako: “Ko v parku pod tisočerimi zvezdami zapreš oči, se magija hitro zgodi. S čarobnim dotikom se luč za lučjo prižge in na ledu se čarobna predstava prične. Rdeča kapica se z volkom vrti, ljubeznivi Janko Metki čokolado podari. Pepelki in princu se oči iskrijo, Elsi se lasje bleščijo. Sneguljčica s palčki se rada igra, sladka Ema pa se z obiskovalci sladka. 

Tokrat so v Parku pod tisočerimi zvezdami poskrbeli za otroško silvestrovanje. Vsako leto se še posebej potrudijo, da otrokom ponudijo res tisto največ. Ena izmed stvari, ki jih lahko najdete le v Kidričevem, je božičkova hiša, njeno funkcijo pa je pojasnil župan občine Kidričevo, Anton Leskovar:

Kljub temu, da vsako leto pripravijo nekaj novosti, pa se trudijo nekatere obdržati. Eno izmed teh je tudi otroško silvestrovanje. Več o tem pa v izjavi Mojce Meško iz projekte pisarne občine Kidričevo.

So pa organizatorji za drugo leto napovedali, da bodo zagotovo pripravili kaj novega, obljubili pa so tudi podaljšano drsalno stezo.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.