14:23, čet, 25. Apr

VIDEO: V Starošincah poskrbeli za razigrano petje otrok in mladostnikov na pevsko-konjeniškem taboru





V Konjeniškem parku Starošince Nazaj na konja danes zaključujejo pevsko-konjeniški tabor Pod mavrico. Danes zvečer imajo tudi zaključni koncert, ki ga bodo predvajali preko Facebook strani Konjeniškega parka Starošince – Nazaj na konja.

Ves delovni teden so tam otroci in mladostniki, skupaj jih je bilo 11, pod mentorstvom Sama Ivačiča in Metke Demšar Goljevšček uživali na pevskih vajah in se povezovali z naravo tudi preko spoznavanja življenja konj. Druženje, pri katerem je prevladovala glasba, so udeleženci vzeli čisto zares. Nocoj se jim bo na odru pridružil tudi profesionalni bend. Kako so se povezali s konji, kaj vse so pri teh živalih opazili, pa nam je povedala pedagoginja Metka Demšar Goljevšček, dekleta in fantje so namreč morali biti pozorni tudi na značaj teh živali, na njihovo povezanost in solidarnost.

Več pa v pogovoru, ki smo ga zjutraj ob njihovi današnji prvi pevski vaji opravili kar na odru, kjer so posebej za našo ekipo ter naše bralce in gledalce tudi zapeli avtorsko pesem:

Za vtise pa smo vprašali tudi udeležence. Poglejte, kaj so nam povedali:

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.