06:41, pon, 6. Dec

VIDEO: Varnostnik je kupca odrinil in vlekel, tako da je ta padel po tleh

Na družbenem omrežju Facebook odmeva posnetek dogajanja med varnostnikom in kupcem v enem od trgovskih centrov. Na posnetku se vidi, da je varnostnik odrinil starejšega moškega in da je ta tudi padel po tleh.

Kaj točno se je dogajalo pred posnetkom in po njemu, se ne ve. Je pa ista uporabnica, ki je delila posnetek, že pred tem v drugi objavi zapisala, da išče očividce dogajanja.

Uporabnica Facebooka je že včeraj zapisala, da prosi očividce dogodka, da se ji javijo. Zapisala je: “Prosim za pomoč 🙏 Danes ok 17.30 je moj oči vstopil v poslopje @Supernova (Mercator) v Kranju. Izpolnjuje PCT pogoj ni pa imel maske. Varnostnik ga je na vratih začel opozarjati na masko, ati mu je želel pokazati Qr kodo da izpolnjuje PCT pogoj, a ga varnostnik ni poslušal in še naprej opozarjal na masko. Oci je varnostnika spomnil na sodbo sodišca o nošenju mask in nadaljeval pot. Varnostnik ga je prijel in vrgel po tleh. Ljudje so vpili naj si nadane masko. Oči je vstal (ima okvaro kolka in kolen) prijel voziček in odšel naprej. Varnostnik ga je še enkrat vrgel po tleh. Ati je v šoku zapustil trgovino, poklical policijo, ki je napisala zapisnik in mu za kršenje 57. člena izstavila kazen. Varnostnik trdi, da se je oče spotaknil in padel. Vse, ki ste videli kaj se je dogajalo prosim za pomoč, saj bomo verjetno potrebovali priče.”

Objava uporabnice na Facebooku o dogajanju v trgovskem centru. Vir Facebook

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *