09:28, sre, 24. Apr

VIDEO: Za županski stolček občine Selnice ob Dravi tudi Darja Slivnjak





Danes je svojo kandidaturo za županjo Občine Selnica ob Dravi napovedala Darja Slivnjak, direktorica občinske uprave. Slivnjakova v svojem programu izpostavlja medgeneracijsko sodelovanje za sodobno občino po meri občanov.

Darja Slivnjak za županjo kandidira s podporo Liste Darje Slivnjak, ki se bo na lokalnih volitvah potegovala tudi za mesta v občinskem svetu. Kot je dejala na predstavitvi svoje kandidature, se bo zavzemala za dobro občanov in upoštevala njihove želje, da skupaj ustvarijo občino, v kateri se bodo vsi počutili prijetno, varno in vključeno. O tem zakaj se je odločila za kandidaturo pa v izjavi:

V svojem programu je izpostavila štiri bistvene točke, “prijazno okolje za življenje”, “mislimo na prihodnost”, “za vse generacije” in “vabljeni v Selnico ob Dravi.

Veliko potenciala imamo tako v kulturi, športu, gospodarstvu in turizmu. Pred tremi leti smo odprli Hram kulture Arnolda Tovornika, ki nudi krasne priložnosti za druženje ob kulturi. Veliko društev imamo v naši občini, preko 40. Ljudje so zelo aktivni v društveni dejavnosti, dobre in vrhunske rezultate pa dosegamo tudi v športu,” je dodala Slivnjakova.

Njen moto je: Držim obljubo, obljubila pa je delovanje po principih: slišim-reagiram, manj besed-več dejanj in razumem-zastopam.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.