08:17, ned, 28. Jul

VIDEO: Zaradi umora 39-letnika, odvzeli prostost 38-letniku





17. februarja v večernih urah so na območju občine Juršinci našli mrtvega 39-letnika. Ugotovljeno je bilo, da je umrl nasilne smrti.

Več informacij o poteku preiskave je podal vodja SKP PU Maribor Beno Meglič. “Ugotovljeno je bilo, da je preminuli 39-letnik državljan RS. Odrejena je bila sodna obdukcija, ki je bila izvedena v Ljubljani. Potrjeno je bilo, da je moški umrl nasilne smrti.”

Udeležencev je bilo več, o podrobnostih ne želijo govoriti

Z ogledom so zavarovali večje število sledov in dokazov. “V soboto 19. februarja, smo zaradi utemeljenih razlog za sum odvzeli prostost 38-letniku, saj smo s preiskavo ugotovili dovolj dokazov, da je udeleženec pri kaznivem dejanju umora.” Izvedli so več hišnih preiskav. Osumljenemu je bilo pridržanje odpravljeno. Udeležencev je bilo, kot je dodal Meglič, več. V tem trenutku nihče ni pridržan.

Žrtev so sicer januarja zaradi prekrška v prometu obravnavali policisti. Ker je 39-letnik policistu grozil, so mu odvzeli prostost in pri njemu 2. februarja opravili hišno preiskavo. Razlog? Prepovedane droge. Do njegovi smrti je potekal predkazenski postopek.

O podrobnostih ni želel govoriti. Več v izjavi spodaj.

Znano, kdo je moški, ki so ga našli umorjenega

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.