10:17, tor, 16. Apr

VIDEO: Zdenka Ploj vložila kandidaturo za županjo občine Šentilj





Kandidatka za županjo občine Šentilj Zdenka Ploj je danes dopoldne vložila župansko kandidaturo ter hkrati kandidaturo članov in članic stranke Gibanje Svoboda za občinski svet.

Kandidatka za županja občine Šentilj Zdenka Ploj je danes na občinsko volilno komisijo v Šentilju vložila podpisane in overjene obrazce na listi Gibanja Svoboda in kandidaturo za občinski svet kjer kandidira 18 kandidatov. Povezala se z Borisom Bezjakom, vodjo svetniške skupine Gibanja Svoboda, ki po njihovih besedah predstavlja edino pravo opozicijo v občinskem svetu.

Plojeva prihaja z Zgornje Velke in je generalna direktorica rogaškega hotela Atlantida. Na današnji izjavi za medije, v Šentilju, je dejala, da je do sedaj večino svojega časa posvečala investiciji v Rogaški Slatini, in da je bila zato bolj malo vpeta v lokalno okolje, a da si želi, da bi kraju lahko nekaj dala. “Precej časa sem razmišljala ali se bom odločila za kandidaturo ali ne. Ampak če hočemo spremembe, moramo biti tudi sami del spremembe.” K temu je še dodala, da so jo v kandidaturo prepričevali že dalj časa posamezniki, nato pa so našli skupno pot “z edino pravo opozicijo občine Šentilj, nestrankarsko listo Borisa Bezjaka, sem se odločila za ta korak.”

Na listi za občinski svet kandidira 18 kandidatov, med njimi tudi Boris Bezjak.

 

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.