06:31, tor, 23. Jul

Vino in delikatese na Poti med krošnjami Pohorje





Po izjemno uspešnih izvedbah v letih 2021, 2022 in 2023, vas VinDel on Tour 2024 pričakuje na prostem, med krošnjami, na čudoviti lokaciji Poti med krošnjami Pohorje na Rogli.

V naravi, med drevesi, bo prijetno in izjemno okusno to nedeljo, 14. julija 2024, in na praznični četrtek, 15. avgusta 2024. Čudovita pot, ki med krošnjami dreves vodi do impresivnega razglednega stolpa, je osrednje prizorišče, na katerem se predstavljajo izbrani okusi. VinDel on Tour je po zasnovi podoben tržnici, na kateri je možno okušati in kupiti izbrane dobrote ter spoznati njihove kreatorje.

Najokusnejši sprehod s kozarcem visoko med krošnjami

Vina se poskušajo iz ročno izdelanih kelihov, ki so jih izdelali mojstri v Steklarni Rogaška. Uradni vodi na VinDel on Tour sta Radenska Naturelle in Radenska Classic. VinDel on Tour je mnogim znan tudi kot »najokusnejši sprehod s kozarcem visoko med krošnjami«. Letos bo ob druženjih s kreatorji okusov potekalo tudi srečanje vinskih svetovalcev Sommelier.si Academy in Društva vinskih svetovalcev Sommelier Slovenije. Prijetno bo in nadvse okusno.

VIR: VinDel

VinDel on Tour je svojevrstna najava Salona VinDel, ki bo letos potekal 16. oktobra v Kazinski dvorani in preddverjih Slovenskega narodnega gledališča Maribor. Prireditev omogočata Pot med krošnjami Pohorje d.o.o. in Zavod SloVino, skupaj s partnerji.

“Veselimo se srečanja z vami, sprehoda med krošnjami s kozarcem in uživanja v izbranih okusih, na preverjeno eni najlepših lokacij v osrčju pohorskih gozdov,” sporočajo organizatorji.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.